Piweeeeeeet!

Korang penah dgr tak org sebut piwetttttt kat atas stage ? Yes itula dia Amy search . ape kena mengena amy search ngan cita kali ni. sebenarnya memang ada tersangkut paut lah. Tp takpe aku nak cita skit pasal Kwn aku dah kwin dah ni. selamat pengantin baru Razak latif Femes & Marlia semoga bahagia selalu dan dikurnia kan anak sedozen πŸ˜› . kalu korang tak kenal razak ni rugi la yek. dia ni sorang photographer kosmo , dan marlia ni plak reporter bahagian hiburan kat kosmo. so jodoh dah kat kosmo sampai dia punya jemputan kad pon dah mcm muka depan kosmo. hueheuh sgt sgt kreatif. Firstime date ngan razak ni masa tahun 2006 , masa tuh baru lepas setahun aku main camera. masa tu terkial2 lagi la jugak, dah la takde kwn masa tuh. Perjumpaan pertama kat TT candidsyndrome . masa tuh aku main redah je dtg dgn harapan nak belajar. masa tuh la aku kenal adi, moqh, udey deminsihatibatu,saifulnang,ted adnan,syahir ismail dan ramai lagi la. tak juga si razak latif. dia betoi2 dok depan aku. tak sangka aku dpt amek gambar wedding hang ni . yelah org power ni πŸ˜‰ . yg paling best skali kat event ni ialah masa part malam . kami beramai2 mendapat jemputan dari artis power ni untuk dtg kat konsert dia kat JB. aku pon dlm kepala kata ” dpt ajak ngan marlia naik stage pakai baju pengantin best ni ” alhamdullilah termakbul gak impian aku. benda paling best dlm hidup aku dpt tgk client aku naik stage ngan Amy Search nyanyi lagi Fantasia Bulan Madu. GILA BEST DOHHHH!!!!. Thanks buat Arief Ahmad dan Azrul(The Photographer)yg backup team pada event ni. gooooooodehh !! apa2 pon aku nak load skit gambar hang buat lepas steam ko. VASS!!

null

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
More Pictures Click Here

Ministry Of Moment
Shafiq Akmal Shah Bagar Aka Sapex
Tel : +6012-3100879
Email: Shafiqakmal@gmail.com
YM: Spangkey_boy

Advertisements

16 thoughts on “Piweeeeeeet!

  1. yeaahhhh!!!! rawk!!! layan sampai penat nk mampus……serius bes tgk ajak n mar naik stage!!!! lu mmg dem sapex….citer kita kena sambung lg nnt ni…..guddey!! haha!

  2. mizmaleya says:

    phewwwittt, thanks untuk korang juga. harap korang enjoy hari tu. thanks. btw sapex, ejaan nama aku MALIAH la bukan marlia. moden sangat tu weh. hahaha.

  3. shafiqakmal says:

    hahah , belasah laa moden ke apa ke. hahah. tadekhal, our job bebeh!

  4. shafiqakmal says:

    rabu ko free? cita balek planning project kita πŸ™‚ . ko byk dengkor doh . cibet

  5. ariefahmad says:

    sape dengkor weh?
    anyway,aku mmg enjoy last friday & saturday.
    dpt lak pegi konsert search free,siap dpt snap ajak & maliah naik stage. gile doh! pheewwiitt!
    sampai licin la celah kangkang.
    cibet tol.

  6. hahahaha!!! orait!! wa sentiasa teruja utk minum dgn org2 hebat ni…..lu x pikir lu punye dengkur kt ayer keroh n paragon??? nyaring nipis jek bunyi nye…..

  7. io says:

    cool….!

  8. izzat ismail says:

    sapex rawk! gamba sume sgt kewl! caya laa sapex! pheewwwiiittttttt~

  9. Zati says:

    felamakk..memang nangis le tengok editing ko ni weyh ;))

    best le pengantin naik stage..1st time tengok neh..

  10. shafiqakmal says:

    aku pon firstime dpt gambar camni :)). weh best dpt lepak haritu. hahah pusing2 je duniaa

  11. shafiqakmal says:

    tq izzat. πŸ™‚

  12. shafiqakmal says:

    yg dengkor tuh bukan aku. automatik la. mane aku tau.

  13. shafiqakmal says:

    jgn la lucah la arief. hehe

  14. haniframli says:

    pheeewiittttt..
    demm style..yol upload lmbt sgt..
    seb bek ko upload dlu hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: