Kenangan terindah

Alhamdulillah, dpt gak aku beli scanner. memang dah lama mengidam scanner ni. asyik dok pinjam2 dan hantar2 kedai jek. memang tak best aah. skit2 kuar duit. huhuh beli terus puas hati aku. yg aku mengidamkan sgt sbb aku nak scan gambar2 tok kadok dulu. asyik cerita pakai mulut jek .memang tak syiok la kan, kali ni aku tunjuk skit gambar2 lama aku. sebenarnya byk agi. kebykan nya di camera sony aku mula2 .hdd tuh dah jahanam sbb lama sgt tak bukak hangin aku. mana yg ada aku tayang kan dulu kat korang .
null
masa ni dah jadi senior skolah. 5a6 dan ada skolah buat penukaran murid jepon ke malaysia dan murid malaysia ke jepun. so dpt la sorang awek jepon ni nama dia Oreo masuk dlm kelas aku. sempat gak bergambar . nasib aku tak lebih2 ayat, kalu tak bermustautin aku kat jepun muauhah!

null
hahah aku ngan hapiz jawe. rakan seperjuangan aku dari dulu sampai skrg ni. masa ni bermulalah kerja di industry FMB. memang penat gila. masa ni aku kat Kutub utara , belajar tahan sejuk untuk kira stok ayam kat korum!. ahahha

null
ini antara sukan dan posisi yg paling aku suka. goal keeper . siapa2 ada rasa nak import aku jadi keeper aku dah tak leh nak accept dah selepas kecederaan di siku yg amat kritikal. Time Final antara team tahfiz ngan team maju jaya ( ini geng2 taman fight ni). waktu ni masih muda remaja lagi form 4 . memang waktuh ni gian nak jadi fabian barthez 😛 satu set hitam adidas. hahaha tak leh blah
null
ini aku punya club kembara (Karma Team) kat pudu raya, menanti bus ke tangkak dan seterusnya bertolak ke gunung ledang.masa ni memang sgt suka masuk hutan haha.
null
Ni suasana di dlm hostel aku. memang bilik aku jadi port tempat lepak,masak belajar dan bengkel .memang siot tol. aku redha jek. time ni aku amek kos System kumputer Tahap3. aku pakai MLVK sijik je nak hidop. org lain ada sijil. nak buat camner kalu aku tak korban diploma aku dulu takde la 3org adik aku masuk universiti. alhamdullilah:)

Gambar2 ni akan bersambung ada lagi byk keping lagi cuma aku nak load gak kat sini walaupon keadaan agak rushing hari ni. ok sabar tau.

To be Continue …

Advertisements

3 thoughts on “Kenangan terindah

  1. Cik Yaya says:

    waahh~ wahh~ kurus je kau pex

  2. ema says:

    ehehe…helo.. aku t’pikir..kat ne aku time tu.. pastu baru aku ingat.. itu puduraya tunggu bas g pangkor la dow. time tu aku dah ade kat pangkor…
    sebab kalau g ledang.. mesti tak de muke atoi n khai..sebab kiteorg sama-sama lambat sampai.. ahaha…
    comfirm pangkor…

    ehehhe…thanks phet..coz upload pic yg tak de kat tangan aku pun.. mmg memori kat kolej dulu.. juz ko n daya je byk simpan.. rindu sgt korang…!!!

  3. razaklatif says:

    kurusnya dulu ko sapex

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: