Moqh & Iezah -Gombak

Tahniah Buat sahabatku yg telah melangsung perkahwinan nya. sorry moqh aku lambat load entry ni kat sini. dan sorry sgt2 tak dpt dtg kat uia dan kat johor. dpt tgk dlm gambar je . paling jeles kwn2 lain semua pegi . tp saya tak dpt dtg. sorry again yek. Moqh ni rakan sekerja aku dulu kat candidsyndrome, masa aku masuk situ dia memang dah lama ada je. aku budak baru masa tuh. huhu. nak kena buli pon tak nak kena ranging pon tak. tp sekepala plak. anyway thanks moqh sbb ada byk ajar aku pasal photography. dari aku sengal2 ubi pasal gambo. hehe ni aku tak letak byk gambar hang ni. aku letak dua gambar yg sompek den edit edut untuk ko 🙂

null

null

Shafiq Akmal aka Sapex
Ministry Of Moment
+60123100879
ministryofmoment@gmail.com
http://www.ministryofmoment.com

Advertisements

One thought on “Moqh & Iezah -Gombak

  1. moqh & iezah says:

    mantap pex..tq..2 jer ker?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: