Tag Archives: elife

perghhh lama gila tak bukak blog ni sampai wordpress suruh tukar password tuu wahah. takpe memandangkan lama sgt tak update blog ni saya nak taip sikit entry kali yg hampit bertahun2 tak hapdate! 

 
alhamdulliah setelah sekian lama menyepi ni mcm2 perkara dah berlaku sepanjang tahun2 sudah. dulu bujang skrg dan kawin siap anak satu dah haha masa berlalu sgt pantas tu . byk perkara yg lepas berlaku dgn sepantas kilat sampai dah lupa dah saat2 sedih kejatuhan perniagaan yg berlaku pada tahun 2010 dan semua telah diubati dgn perkara yg terindah dlm hidup iaitu elly dan mikail  dlm hidup ni.. thanks allah kerana mengurniakan dua org paling berharga dlm hidup ni. 
 
ya allah terima kasih yg tidak terhingga kerana menemukan rakan2 niaga baru yg terdiri kawan2 isteri saya terutama skali mr nasreeq 🙂 thanks sbb bg support yg tidak berbelah bagi kat saya .. thanks again bro and thanks guys 🙂 
 
201O adalah tahun yg paling perit buat aku , korang bayangkan dari HERO to ZERO memang tak disangka2 dugaan sebegini allah bg kat aku .. tp bila fikir2 balek allah nak ajar kita sesuatu dlm hidup , mujur lah allah duga mcmni kalu tak memang menyimpang jauh dah kat jalan Nya .. 
 
dugaan itu allah memang bagi pada mereka2 yg mencapai sesuatu kejayaan dlm hidup , yang pasti allah menduga kita pada tahap kemampuan kita . jangan mengeluh akan dugaan ini insyallah jika kita berjaya melepasinya pasti akan pelangi indah yg muncul . just percaya pada rezeki allah kerna rezeki allah itu luas 
 

perghhh lama gila tak bukak blog ni sampai

Tagged , , ,